Sterk begin tweede helft genoeg voor E&O

HANDBAL - E&O heeft in eigen huis met 31-26 gewonnen van HARO uit Rotterdam. Bij rust was het 14-12 in het voordeel van de thuisploeg.
De ploeg van coach Joop Fiege startte goed en nam een 3-0 voorsprong. Beide ploegen ontliepen elkaar vervolgens niet veel, waardoor het bij rust 14-12 stond.

E&O kende een sterke fase na rust, waarin het uitliep naar een 25-17 voorsprong. Met die comfortabele voorsprong op het scorebord slopen er wat slordigheden in het spel van E&O, waardoor HARO nog wat terug kon doen. Eindstand: 31-26.

Man of the match was Maarten Lueks, de middenopbouwer. Leon van Schie werd topscorer. De cirkelspeler maakte acht treffers. Toby Trouw scoorde zeven keer.