Opnieuw nederlaag Nieuw Buinen

VOETBAL - Promovendus Nieuw Buinen heeft de eerste thuiswedstrijd in de Hoofdklasse C niet kunnen opluisteren met een overwinning.Tegen OJC Rosmalen werd het op eigen veld 1-5. Door dit resultaat staat de ploeg van trainer Jan Korte na twee duels puntloos onderaan.
Nieuw Buinen begon aardig, maar kon het drukzetten op de tegenstander niet lang volhouden. OJC Rosmalen strafte enkele foutjes in de verdediging af via Van den Berg en De Groot en ging met een verdiende 0-2 voorsprong de rust in.
Diezelfde De Groot tekende vlak na rust voor de 0-3 en een monsterscore leek in de maak, maar Nieuw Buinen deed in de 57e minuut iets terug door Gert Lukens. De thuisploeg kreeg daarna kans op kans, maar wist niet meer tot scoren te komen. OJC Rosmalen wist nog wel twee keer het net te vinden (1-5).

In de loop van maandag kunt u hier beelden zien van de wedstrijd.