Evenement Emmen Culinair

PROVINCIE - Lekker eten en drinken, van alles proeven, samen zijn en gezellig kletsen met een muziekje erbij. Het kan in het weekend van 15 en 16 september allemaal in Emmen. Want dan wordt voor de tweede keer Emmen Culinair gehouden. Een evenment waarbij de horeca in Emmen zich van zijn beste kant kan laten zien.
Het gebeurt allemaal in het centrum van Emmen bij de grote kerk. Vorig jaar was de eerste editie. Toen deden 11 horecabedrijven mee. Dit jaar is het met 19 horecazaken nog veel groter geworden. De verwachting is dat er een paar duizend bezoekers op af komen. De opbrengst gaat naar een goed doel: stichting Toevluchtsoord Drenthe. Deze stichting is gekozen nadat verschillende goede doelen zich hadden aangemeld. De stichting Toevluchtsoord is een crisisopvang voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Emmen Culinair wordt georganiseerd door Tafel Ronde 125 zuidoost Drenthe. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.emmenculinair.nl

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.