Wereldgoal Mulder niet beloond, ACV onderuit

VOETBAL - In de Hoofdklasse C heeft ACV haar tweede nederlaag van het seizoen geleden. In en tegen Staphorst verloor de ploeg van Joseph Oosting met 2-1. Die stand was bij rust al bereikt.
Het was Rob Mijnheer die de thuisploeg in de 21e minuut op voorsprong zette. Acht minuten later verdubbelde Martijn Brakke de score. Vlak daarna deed ACV op bijzondere wijze iets terug. Met een fantastisch doelpunt van net buiten de zestien bracht Robin Mulder zijn team weer in de wedstrijd. In die tweede fase van de eerste helft was ACV sterker en ook in de tweede helft jaagden de Assenaren op de 2-2. Die kwam er niet, waardoor ACV na drie wedstrijden op drie punten blijft steken.

Bekijk maandagavond de beelden van Staphorst - ACV in 'Onze Club' op RTV Drenthe. Hierin besteden we ook aandacht aan de Topklasse-wedstrijd Gemert - WKE. Verder ziet u ONS Sneek - HZVV (Hoofdklasse C) én krijgt u de beelden van Annen - Emmen (1F) en Peize - Roden (2K).