Zure nederlaag voor HZVV

VOETBAL - HZVV heeft op bezoek bij ONS Sneek in de ultieme slotfase het deksel op de neus gekregen. Het duel in de Hoofdklasse C leek te eindigen in een 1-1 gelijkspel, maar door een late penalty liep de uitploeg toch nog tegen een nederlaag aan.

Bij rust was het nog 0-0. ONS Sneek had het meeste balbezit, maar HZVV speelde vanuit een goede organisatie en kon redelijk makkelijk stand houden. Na de pauze drongen de Friezen meer aan en halverwege de tweede helft maakte Sandor van der Heide met een afstandsschot de 1-0. Vijf minuten later bracht Joël Huiskes beide ploegen gelijk.

In blessuretijd ging de bal op de stip voor de thuisploeg, omdat de scheidsrechter een handsbal waarnam. Zijn beslissing leverde felle protesten op uit het HZVV-kamp, waarna Sandor van der Heide zijn tweede treffer van de middag aantekende.

Bekijk maandagavond de beelden van ONS Sneek - HZVV in 'Onze Club' op RTV Drenthe. Hierin besteden we ook aandacht aan de Topklasse-wedstrijd Gemert - WKE. Verder ziet u Staphorst - ACV (Hoofdklasse C) én krijgt u de beelden van Annen - Emmen (1F) en Peize - Roden (2K).