E&O wint zonder goed te spelen

HANDBAL - De heren van E&O hebben een ruime overwinning geboekt op Hercules. Na een 13-10 ruststand liep de ploeg van Joop Fiege na rust simpel weg bij de degradatiekandidaat. Eindstand: 31-22.
Trainer/coach Joop Fiege gaf met het oog op het komende BeNeLux-liga weekend Erik Huizing rust. De Tsjechische aanwinst Jan Josef maakte daardoor zijn debuut bij E&O. De Emmenaren speelden een slordige eerste helft, die werd afgesloten met 13-10. Na de pauze was het spel van de thuisploeg beter verzorgd, maar dit had ook te maken met de verminderde weerstand van de zwakke Haagse tegenstander, die geteisterd wordt door blessureleed en tot overmaat van ramp in de tweede helft ook nog eens cirkelspeler Masmeijer zag uitvallen.

Leon van Schie werd de topscorer van de avond met zeven treffers. Marco Kehrenberg maakter er zes.

Komend weekend speelt E&O dus twee duels voor de BeNeLux-liga. Op zaterdag is Achilles Bocholt om 18.00 uur de tegenstander en een dag later komt de Belgisch kampioen Tongeren naar Emmen. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.