Jos Fidom 'schiet' MSC langs NEC

MSC verder in bekertoernooi
VOETBAL - MSC boekte zondag in de Hoofdklasse C de eerste zege van het seizoen. De Meppelers wonnen verassend in Nijmegen met 1-2 van NEC.
Beide ploegen waren in de eerste helft behoorlijk aan elkaar gewaagd. Het gelijkopgaande spel zette zich voort na de rust totdat Benedict Sparenberg MSC op voorsprong had gebracht. Vanuit een scrimmage wist hij doel te treffen. Na de goal ging NEC op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er door een verdedigende fout aan de kant van MSC. NEC wilde vervolgens meer en bleef drukken op het doel van de Meppelers. Tien minuten voor tijd zorgde Jos Fidom ervoor dat MSC met de volle winst naar huis ging. Zijn wat slappe inzet werd slecht door de NEC-doelman verwerkt, waardoor de 1-2 op het scorebord kwam.