Hoogeveen redt het niet tegen Be Quick 1887

Hoogeveen ten onder in Groningen
VOETBAL - Hoogeveen is er zondagmiddag niet in geslaagd om Be Quick het eerste puntverlies van de competitie toe te brengen. De Hoogeveners verloren in Stadion Essenberg in Groningen met 2-1.
Voor de neutrale toeschouwer was het wedstrijd die niet was om aan te zien. Het was rommelig en het niveau was slecht. De toeschouwers van de thuisploeg zagen wel dat hun ploeg de meeste kansen creëerde. Het was echter Hoogeveen dat op voorsprong kwam. Mark Drent wist de eerste de beste kans die zijn ploeg kreeg te verzilveren. Vlak voor rust veroorzaakte Stefan Freriks een strafschop die door Be Quick werd benut. De Groningers kwamen twaalf minuten na de pauze op voorsprong. Ook na deze treffer bleef het wedstrijdbeeld rommelig met de beste kansen voor Be Quick, maar met een beetje geluk had Hoogeveen ook nog de 2-2 kunnen maken. Het bleef bij een zege voor de thuisploeg.