Ruime nederlaag in openingsduel voor Red Giants

Basketbal
Basketbal
BASKETBAL - Red Giants is het nieuwe seizoen in de promotiedivisie voor basketbalheren begonnen met een ruime nederlaag. Apollo Amsterdam was voor eigen publiek met 72-46 te sterk voor de Meppelers.

Na een redelijke start stond het na het eerste kwart 20-11 voor de Amsterdammers. In het tweede kwart speelde Red Giants zeer zwak en kon de thuisploeg uitlopen naar een 44-19 stand bij rust. In de tweede helft ging Red Giants gelijkop mer de regerend kampioen en bleef het verschil tussen beide ploegen gelijk. Topscorer bij de Meppelers was Nick Bloemhof met 10 punten.