Verliefd Belgisch stelletje zoek in Drenthe

ASSEN - De politie in Drenthe is op zoek naar twee vermiste Vlaamse pubers. Dit op verzoek van het Antwerpse parket.
De twee tieners uit Schoten zijn veertien en zestien jaar oud en verliefd. De pubers zijn niet van plan om binnen korte tijd terug te keren naar België. Ze worden sinds 18 september vermist en de ouders maken zich zorgen. Ook omdat de nachten steeds kouder worden.

De Vlaamse pubers trokken er vorige week op uit en hebben gisteren in Apeldoorn gepind. Vandaag probeerden zij dit in Emmen bij het station. Omdat de rekening leeg is, kwam er geen geld uit de automaat. Een getuige heeft bij de politie gemeld dat het tweetal liftend naar Duitsland wil.

De politie hoopt dat meer getuigen zich melden. Dit kan door te bellen met het informatienummer 0900-8844.

Signalement

Het meisje heet Margot Sluyts en is ongeveer 1.68 meter. Ze heeft sproeten in het gezicht en donker haar tot op de schouders. Margot heeft bruine ogen en littekens op de armen. De jongen, Lester Suls, is tenger en ongeveer 1.75 meter. Hij heeft donkerbruin haar, donkerbruine ogen en een staafje in zijn linkeroor.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.