Tentoonstelling Kunst Rijk Emmen in De Grote Kerk

PROVINCIE - Leden van Kamerkoor Tourdion Emmen, Leden van het Filmhuis Emmen, leden van Lionsclub Emmen The Broken Circle, De Gemeenteraad van Emmen, Carnavalsvereniging De Zeskante Steen en Leden van Gehandicapten Sportclub Emmen. Deze zes groepen doen mee aan het project Kunst Rijk Emmen.
Ze zijn gevraagd om elk 5 kunstwerken uit te zoeken uit de toonzaalcollectie van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Die kunst is normaal gesproken niet voor ons 'gewone' burgers te zien. Ministers en ambassadeurs mogen kunst uitzoeken om op hun kantoor te hangen. Maar voor Emmen is een uitzondering gemaakt. Dertig kunstwerken die door de verschillende groepen zijn geselecteerd zijn vanaf zondag 30 september 2012 te zien in de Grote Kerk in Emmen. Om 3 uur 's middags wordt het officieel geopend door Burgemeester Bijl. Meer informatie is te vinden op www.kunstrijkemmen.nl

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.