Alcides klopt Nieuw Buinen in Drents onderonsje

VOETBAL - In de hoofdklasse C won het Meppeler Alcides het Drentse onderonsje tegen Nieuw Buinen met 2-4.
Alcides kwam in de zestiende minuut op voorsprong via Herre Huberts. Bij rust stond het 1-1, nadat Nieuw Buinen in de 36ste minuut gelijk had gemaakt. Na rust vielen er binnen tien minuten drie goals. In de 46ste minuut maakte Yannick Kaluzi er 1-2 van. In de 53ste minuut schoot Gert Lukens de thuisploeg weer langszij en drie minuten daarna maakte Eric-Jan Lijzen de 2-3. Kaluzi zette in de 63ste minuut met zijn tweede van de wedstrijd de eindstand op het scorebord.

Alcides is door de zege opgeklommen naar de tweede plek in de hoofdklasse C. Nieuw Buinen blijft puntloos en staat op de voorlaatste plaats.