Ravage op A28 door ongeval met tankwagen, vrachtwagen en twee auto's

PESSE - Door een ongeval met een tankwagen, vrachtwagen en twee auto's is afgelopen nacht een ravage ontstaan op de A28 bij Pesse.
Volgens het transportbedrijf werd de tankwagenchauffeur misselijk en wilde de 54-jarige chauffeur uit Groot-Ammers zijn wagen op de vluchtstrook neerzetten. Volgens de politie kan de man zich weinig meer herinneren van het voorval.

Een achteropkomende vrachtauto kon de tankauto niet meer ontwijken en schampte de tankwagen. De vrachtauto, bestuurd door een 36-jarige man uit Deventer, kwam in de bosjes tot stilstand. De twee personenauto's reden over wrakstukken van de vrachtwagens heen, die over meer dan honderd meter over de weg verspreid lagen.

De bestuurders van de tankwagen en de vrachtauto zijn ter plekke behandeld door medisch personeel. Beide vrachtwagens moesten worden afgesleept. De A28 bij Pesse was door het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.