Elim pakt periodetitel in vierde klasse C

VOETBAL - Elim heeft de eerste periodetitel gepakt in de vierde klasse C. De koploper had in de topper tegen nummer twee SC Angelso genoeg aan een 1-1 gelijkspel. Gruppen zette Elim in de eerste helft op voorsprong. Acht minuten voor tijd maakte Suleyman de gelijkmaker. Elim blijft koploper in de vierde klasse C en heeft nu vier punten voorsprong op Angelso.

1E

In de eerste klasse E boekte Noordscheschut de eerste zege van het seizoen. De hekkensluiter won in Friesland met 1-3 van Balk. In de eerste helft zette Wijnja de thuisploeg op voorsprong, waarna Koster uit een strafschop gelijk maakte. Na een uur spelen bracht Klomp de bezoekers op 1-2. Vos maakte er in de tachtigste minuut 1-3 van. Noordscheschut steeg twee plaatsen door de zege en staat nu elfde.

1D

In de eerste klasse D verloor hekkensluiter FC Meppel met 4-2 van SDC Putten. De Meppelers kwamen na een half uur op voorsprong via Mansveld. Kort na rust maakte Van der Kamp gelijk. Tien minuten voor het eindsignaal kwam de thuisploeg op 2-1, maar een paar minuten later kwam Meppel weer op gelijke hoogte door een goal van Van Dijk. Door treffers van andermaal Van der Kamp en Westenbroek in de absolute slotfase gingen de punten toch naar de thuisploeg.