DOS verslaat medekoploper Bentelo

HANDBAL - De handbaldames van DOS hebben de topper in de eerste divisie A gemakkelijk gewonnen van Bentelo. Het duel tussen beide koplopers eindigde in 28-23 voor de ploeg uit Emmer-Compascuum.
Na een gelijkopgaande openingsfase liep DOS langzaam weg bij de concurrent en bij rust stond de ploeg van trainer Paul van Gestel op een 16-10 voorsprong. DOS hanteerde een hoog tempo en speelde de tegenstander conditioneel kapot. DOS besliste het duel door in de eerste tien minuten na rust uit te lopen naar een voorsprong van tien punten. Daarna nam de ploeg wat gas terug en konden de bezoekers uit Overijssel nog dichterbij komen, maar de zege kwam voor DOS niet meer in gevaar.