Hurry Up walst over HARO Rotterdam heen

HANDBAL - De handballers van Hurry Up hebben een envoudige zege geboekt op HARO Rotterdam. In Zwartemeer werd het 34-21 voor de ploeg van trainer Rob Fiege.
De wedstrijd begon een kwartier later, omdat de Rotterdammers onderweg pech kregen met de spelersbus. Eenmaal begonnen konden de bezoekers Hurry Up ongeveer vijf minuten bijbenen, tot een stand van 6-5. Daarna walste Hurry Up over HARO heen. Bij rust stond het al 20-9. Ook in de tweede helft was er weinig tegenstand en probeerde de thuisploeg het publiek te vermaken met hoogstandjes.

Topscorer was Elvis Borodovskis met zes treffers. Hurry Up staat op de derde plek in de eredivisie met acht punten uit zes duels. Volgende week staat voor de Zwartemeerders de kraker tegen buurman E&O op het programma.