De Visscher wel, Ter Heide niet terug in wedstrijdselectie

VOETBAL - Jeffrey de Visscher keert vanavond in het thuisduel van FC Emmen tegen Helmond Sport weer terug in de wedstrijdselectie van de Drentse club. Dat geldt niet voor Ruud ter Heide. De topscorer van FC Emmen in de laatste twee seizoenen, neemt opnieuw plaats op de tribune.
De twee routiniers zijn na hun schorsing van twee weken inmiddels alweer drie weken terug bij de groep en trainer Joop Gall koos om De Visscher mee te nemen op de bank. "Hij stelt zich goed op, staat er fysiek goed op en laat een prima indruk achter op de training. Daarom hebben wij, als staf, voor hem gekozen. Niet voor Ruud nee... We hebben op die positie Weghorst, Rojer en eventueel ook Worm die diep weg kan spelen. Bovendien zijn we als staf ook unaniem over Ter Heide. We zien allemaal dat het wel een paar stappen extra kan. Fysiek vind ik Ruud nog niet op en top. Bovendien vind ik dat hij zich wat afzijdig houdt van de groep. Hij zondert zich af. Doodzonde vind ik dat. Wij zijn welwillend, maar dan zal ook hij vanuit zichzelf welwillend moeten zijn. Want ik heb gezegd: zolang je gedrag, motivatie, inzet goed is en je het teambelang voorop stelt, dan heb je net zoveel kansen als andere spelers om geselecteerd te worden", aldus Gall.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.