Recreatiesector tevreden over bezoekersaantallen

ASSEN - De recreatiesector is blij met de bezoekersaantallen tijdens de herfstvakantie. Het mooie weer van afgelopen week heeft hieraan bijgedragen.
Vakantieparken, attractieparken en musea beleefden drukke dagen. Toch zijn er voor het gehele seizoen ook negatieve trends te ontdekken. Huisjes worden pas op het laatste moment geboekt en steeds minder mensen gaan kamperen. Ook geven bezoekers minder geld uit als ze eenmaal binnen zijn bij een museum of attractiepark. Toch lijkt 2012 een goed jaar voor de recreatiesector.

Dierenpark

Dierenpark Emmen heeft tijdens de herfstvakantie ruim 40 procent meer bezoekers getrokken dan vorig jaar. Ruim 10.000 bezoekers extra passeerden de kassa’s van de Emmer dierentuin. Hiermee is de herfstvakantie 2012 tot nu toe één van de beste weken van dit jaar. In totaal rekent de directie van Dierenpark Emmen op 700.000 bezoekers voor dit jaar. Dit is vergelijkbaar met het bezoekersaantal van 2011.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.