Hooiveld ziet vanaf bank Southampton verliezen

Jos Hooiveld (archieffoto)
VOETBAL - Jos Hooiveld, één van de drie Drentse voetballers die actief zijn op het hoogste niveau in het buitenland, zag zijn Southampton met 1-2 verliezen van Tottenham Hotspur. De centrumverdediger uit Zeijen zat de hele wedstrijd op de bank.
Bale en Dempsey scoorden voor rust al voor de gasten uit Londen. In de tweede helft kwamen 'The Saints' nog wel terug tot 1-2 via spits Rodriquez, maar verder kwam Southampton niet.

Door de nederlaag, de 7e in 9 wedstrijden, staat Southampton onder de degradatiestreep in de Premier League met 4 punten. Alleen Queens Park Rangers behaalde minder punten en staat laatste met 3 punten.

Dinsdag speelt Hooivelds' Southampton in de vierde ronde van de League Cup tegen Leeds United. Op papier een tegenstander die te pakken is voor Southampton, want Leeds speelt in de Championship, het tweede niveau in Engeland.