Hooiveld met Southampton uit League Cup

Jos Hooiveld (archieffoto)
VOETBAL - Jos Hooiveld uit Zeijen is met zijn club Southampton roemloos uitgeschakeld in de League Cup. De Drent, die de volle 90 minuten speelde, verloor van Leeds United. De Premierleague-club verloor op bezoek bij de Championship-club met 3-0.
In de 35e minuut kwam Leeds op voorsprong door een treffer van Tonge. In de tweede helft ging Southampton op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er niet. Wel scoorde de thuisploeg in de slotfase nog twee keer. In de 86e minuut maakte Diouf de tweede en in de laatste minuut zorgde Becchio vanaf elf meter voor de 3-0.