Verkiezing Drents Politicus van het Jaar

ASSEN - RTV Drenthe en het Dagblad van het Noorden houden samen de verkiezing van 'Drents politicus van het Jaar'. Het initiatief komt van Drents statenverslaggever Jaap Kiers van het Dagblad van het Noorden.
Er zijn twee titels te verdienen: Drents Politicus van het Jaar en Drents Politiek Talent van het jaar. Voor beide zijn er verschillende criteria. Talent moet echt in de eerste termijn zitten. Verder dingt iedereen mee; kamerleden, ministers, staatssecretarissen, senatoren, gedeputeerden, statenleden, wethouders en raadsleden.

Kandidaten

Het publiek mag kandidaten aandragen en dat kan via de speciale website of via Postbus 36, 9400 AA Assen o.v.v. Drents Politicus 2012 DvhN/RTV Drenthe. Kandidaten kunnen worden ingediend tot 28 november.

Jury

De jury nomineert in beide categorieën 3 kandidaten en op 14 december worden de winnaars bekendgemaakt. De jury bestaat uit drie verslaggevers van DvhN en drie medewerkers van RTV Drenthe.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.