Daging Samur
PROVINCIE - Een recept uit De Brink van 24 februari 2012
Ingrediënten, voor 4 personen:
* halve kg rundvlees in stukjes
* sjalotjes of ui
* ketjap
* kruidnagel
* nootmuskaat
Marinade:
* tomatenketchup
* witte peper
* zout
* 1 ei
* witte peper
* zout
* 1 ei
Bereiding:
Maak de marinade en laat het vlees 1 nachtje marineren.
Sjalotjes of uien zachtjes fruiten met een olie.
Daarna gemarineerd rundvlees toevoegen en bakken.
Dan kruidnagel en nootmuskaat toevoegen.
Vervolgens de ketjap toevoegen en de deksel sluiten en laten sudderen.
Sjalotjes of uien zachtjes fruiten met een olie.
Daarna gemarineerd rundvlees toevoegen en bakken.
Dan kruidnagel en nootmuskaat toevoegen.
Vervolgens de ketjap toevoegen en de deksel sluiten en laten sudderen.
Dit is een recept van Vera Dagloner.