Meer partijen eisen geld van FC Emmen

EMMEN - Meer partijen eisen geld terug van FC Emmen. De investeerders stopten geld in een spelersfonds.

Vorig jaar vroeg de voetbalclub de investeerders om dit geld niet terug te vragen om FC Emmen van de ondergang te redden. Maar meerdere mensen gingen daar niet mee akkoord. Vorige week eiste het Hoogeveense bedrijf Bikkel met succes geld terug bij de rechter. En nu volgen er meer. Het gaat om ondernemer Leegstra uit Roswinkel en particulier Anny Kamping.


Kamping was voor de Bikkel Groep in Hoogeveen aanleiding om de rechtszaak aan te spannen. Zij stak haar spaargeld in het spelersfonds Trots op Drenthe en durfde zelf niet naar de rechter te stappen om het geld terug te eisen.


Toen FC Emmen de investeerders vroeg om uitstel van betaling stapte het bedrijf Bikkel wel naar de rechter om ruim 60-duizend euro terug te eisen. Volgens Henri Frijlink was het doel vooral het geld van Anny Kamping terug te krijgen. De rechter stelde Bikkel in het gelijk en dus moet FC Emmen betalen. Dat is nog niet gebeurd. Overigens zegt Bikkel nog steeds bereid te zijn om met de voetbalclub om tafel te gaan om er samen uit te komen.

Meer over dit onderwerp:
Emmen
Deel dit artikel: