TT-Run: 'Grootste opkomst ooit voor zesde editie TT-Run'

ASSEN - Ruim drieduizend mensen hebben zaterdag meegedaan aan de zesde editie van de TT-Run. Daarmee werd het deelnemersaantal van vorig ruimschoots gehaald. Toen kwamen 2500 mensen naar het TT Circuit.
"Vooraf hadden zich al ruim 2500 mensen ingeschreven. Daar kwamen vandaag nog eens zo'n vijfhonderd bij. Daarmee kijken we terug op een succesvolle zesde editie", zegt Frank Beekman van de organisatie.
Openbaar vervoer
Voorgaande jaren waren er vooral bij de organisatie zorgen over het openbaar vervoer van en naar het circuit. Dat was volgens Frank Beekman dit jaar beter onder controle. "Mogelijk dat de nieuwe toegangsweg van het circuit daar ook mee te maken heeft."
Deelnemers konden kiezen uit een (4,4 km), twee (8,8 km) of drie ronden (13,2 km) over het TT Circuit. De winst bij de mannenwedstrijd over een ronde ging naar Wilfred van Olst. Bij de vrouwen was Yasmin Hillebrink de snelste na een ronde.

Benieuwd wie waar gefinisht is?

Omdat de lopers van de verschillende ronden door elkaar lopen is het op dit moment niet duidelijk wie welke wedstrijd heeft gewonnen. Voor alle uitslagen verwijzen we naar de website van de TT-Run.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.