FC Emmen geeft Feyenoord-talent Albertus 'huiswerk': afvallen

Junior Albertus in het shirt van Feyenoord
Junior Albertus in het shirt van Feyenoord
VOETBAL - De naam van Junior Albertus ontbrak in de eerste wedstrijd van FC Emmen, tegen Bargeres, op het wedstrijdformulier. De 18-jarige aanvaller, die te boek stond als groot talent in de Feyenoord-opleiding, heeft na een halve week trainen huiswerk meegekregen. De nieuwe trainer Marcel Keizer wilde er niet teveel over zeggen, behalve dat Albertus wat privé-dingen moet oplossen.
Op de vraag of Albertus op een later moment weer aansluit bij de selectie kon Keizer niet echt antwoord geven. "Het kan, maar het kan ook zijn dat we hem niet weer zien."

Afvallen

Ondanks dat Keizer niets losliet over de 'privé-dingen' blijkt de in Curacao geboren Albertus bepaald niet afgetraind op de eerste training te zijn verschenen. Het 'huiswerk' dat de speler, die op zijn 16e al debuteerde in Feyenoord A1, heeft meegekregen lijkt dus voornamelijk te bestaan uit afvallen en trainen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.