Fashionblogger (13) uit Nieuw-Amsterdam: Hoeden zijn heel erg gaaf

NIEUW-AMSTERDAM - Hij is dertien jaar, woont in Nieuw-Amsterdam en weet álles op het gebied van mode. Lifestyle- en fashionblogger Winston Scheper.
De jonge trendwatcher heeft zijn eigen website
en schrijft daar over mode.

"Als je aan het bloggen bent, is het meestal zo dat je mensen inspireert met je stijl. Voor trends of lifestyledingen. Leuke weetjes en quotes", legt Winston uit.
Winston is bijna zijn hele leven al bezig met mode. "Vroeger hield ik me altijd bezig met fashion enzo en ik vond het heel erg cool om daar iets mee te doen. Op Instagram maakte ik foto's van dingen die ik gaaf vond. Ik merkte al snel dat heel veel mensen me leuk vonden, het liketen en ik kreeg al snel volgers."

Winstonity.com

Het succes op Instagram bewoog Winston ertoe een eigen site te beginnen. Hij heeft bijna negenduizend volgers op Instagram. "Ik dacht: ik moet daar iets mee doen en daar is mijn passie uit gekomen voor winstonity.com", aldus de jonge blogger.
"De laatste blog gaat over de Fashionweek. En ik ben net terug van vakantie en daar komen ook nog heel veel leuke dingen en lifestylehotspots op."
Engels
De 13-jarige Winston schrijft al zijn teksten in het Engels, omdat hij volgers van over de hele wereld heeft. Bovendien komt hij veel in het buitenland. Zo was hij onlangs nog in Dubai. "Dat was ook deels vakantie natuurlijk. Ik heb daar zoveel ideeën opgedaan en zoveel gave hotspots. Het is zo'n wereld. Het is heel gaaf."

Hoeden zijn in

En wat is dan volgens Winston dé trend van dit moment? "Hoeden zijn heel erg gaaf", zegt Winston. Maar het is volgens hem altijd moeilijk te zeggen wat in is. "Trends zijn altijd upcoming."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.