De Mooiste Zomer van DvhN-hoofdredacteur Pieter Sijpersma

Pieter Sijpersma (Rechten: Twitter / @pietersijpersma)
Pieter Sijpersma (Rechten: Twitter / @pietersijpersma)
ASSEN - In de serie Mijn Mooiste Zomer komen bekende en minder bekende Drenten aan het woord over hun mooiste zomervakantie, zomerhit en natuurlijk die ene, onvergetelijke zomerliefde. Vandaag: hoofdredacteur Pieter Sijpersma van Dagblad van het Noorden.
Vakantie
Op de vraag wat is uw fijnste herinnering aan de zomer? "Nou het is misschien niet de fijnste herinnering, maar wel een herinnering. Hard werken, als journalist moet je juist in de zomer hard werken. Niet dat dat erg is, het hoort er een beetje bij natuurlijk."


Boek

"Ik lees graag spannende boeken in de zomer. Niet te moeilijk dus, een makkelijk boek dat lekker wegleest en waarbij ik lekker kan ontspannen. Een specifiek boek heb ik niet, als het maar spannend is."

Film

"De nieuwe film van Steven Spielberg, zo'n heerlijke familiefilm. Dat vind ik nou leuk. Waarom? Het gaat over die grote beesten en daar word je benauwd van. Films worden tegenwoordig steeds realistischer, erg leuk."

Liefde

"Een mooie herinnering aan een vakantieliefde? Dat is al zo lang geleden. Die herinnering koester ik lekker voor mezelf."
Hit
"
San Francisco van Scott McKenzie, wat een heerlijk liedje. Een liedje uit mijn tijd als kleine jongen. Een echt zomerliedje, ik had het idee dat het liedje nooit ophield en het ging over de mooie dingen in het leven. Dat vind ik het ultieme zomerliedje."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.