Stelling: Natuurlijk moeten comazuipers zelf hun ziekenhuisrekening betalen

Natuurlijk moeten comazuipers zelf hun ziekenhuisrekening betalen (Rechten: archieffoto RTV Drenthe)
Natuurlijk moeten comazuipers zelf hun ziekenhuisrekening betalen (Rechten: archieffoto RTV Drenthe)
ASSEN - Nederlanders zijn het met elkaar eens als het gaat om het betalen van ziekenhuisrekeningen van comazuipers. 80 procent vindt dat jongeren die zichzelf het ziekenhuis in drinken zelf hun rekening moeten betalen.
Volgens oud-ziekenhuisdirecteur Herre Kingma van Medisch Spectrum Twente in Enschede kost een behandeling al gauw honderden zo niet duizenden euro's. Dit schrijft de
.
Wat vindt u? Bent u het met de tachtig eens en moeten de comazuipers zelf hun rekening betalen? Of moet het gewoon vergoed worden, we betalen immers allemaal een ziektekostenverzekering.

Stelling:

Leste Ronde
Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar telefoonnummer 0592-331188 of ga naar Facebook.com/rtvdrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling

Gisteren vroegen we naar het weer. Klaagt u ook? Bijna 73 procent van de stemmers klaagt niet over het weer tot nu toe, ruim 27 klaagt wel over het weer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.