Meppelse heeft gestolen SD-kaartje met foto's bevalling terug: 'Ik ben meer dan blij'

Baby Isabel (Rechten: Rianne Winkel)
Baby Isabel (Rechten: Rianne Winkel)
Provincie - MEPPEL/HOOGEVEEN - Ze kan haar geluk niet op: Rianne Winkel uit Meppel.
De vrouw beviel afgelopen week van haar dochter Isabel. Maar foto's van de bevalling leek ze allemaal kwijt te zijn. Want het fototoestel van Rianne werd gestolen uit Ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen. Gisteravond kwam er goed nieuws voor de kersverse moeder. Het SD-kaartje met daarop alle foto's is gevonden.
"Ik ben meer dan blij", vertelt Winkel aan RTV Drenthe.

Oproep

In alle wanhoop plaatste Winkel gistermorgen een oproep op Facebook: "Helaas was iemand zo vriendelijk om onze camera met geboorte foto's te 'lenen '. Camera hoeven we niet terug maar het SD-kaartje met de foto's wel heel graag." De oproep werd bijna 2500 keer gedeeld

Gevonden

Dezelfde avond nog kwam er goed nieuws. Een medewerker van een onderhoudsbedrijf vond de camera in de berm langs de A28 tussen Ruinen en Hoogeveen.
De man plaatste een bericht op Facebook. "In ons werkgebied op de A28 heb ik op de vluchtstrook een camera gevonden, de camera zelf is zo ver beschadigd dat er niet veel meer van over is. Wat nog wel goed werkt is de SD-kaart die erin zat. Omdat er een aantal babyfoto's op staan, wil ik het kaartje graag teruggeven aan de eigenaar maar uiteraard ken ik hem of haar niet."

Bloemen

Gisteravond werd Winkel via kennissen op Facebook getipt over het bericht van de vinder. "Dit is heel bijzonder", reageert Winkel. Vinder Johan van Polen uit Leeuwarden kan een "mega bos bloemen" tegemoet zien, laat Winkel weten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.