Opnieuw gaat een auto in vlammen op in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Opnieuw is het raak in Hoogeveen. Vanochtend vroeg ging er een auto in vlammen op aan de Dahliastraat.
Buurtbewoners ontdekten de brand en alarmeerden de brandweer. Die doofde het vuur met een blusdeken om eventuele sporen zo goed moed mogelijk te bewaren. Er raakte niemand gewond.

Containerbrand eerder deze week

De autobrand aan de Dahliastraat in Hoogeveen is vijfde brand deze maand en de zoveelste in anderhalf jaar. Deze week woedde in de nacht van dinsdag op woensdag nog een containerbrand aan de Alteveerstraat. Daarnaast ging er maandagochtend een bestelbus in vlammen op. Eerder deze maand brandden ook een aanhanger en caravan uit in Hoogeveen.
Interessante figuren
Ondertussen gaat het politie-onderzoek naar de branden onverminderd door. Een lastig onderzoek, omdat brand vaak alle sporen en mogelijke aanwijzingen verwoest. Er is nog geen verdachte in beeld, maar de politie zegt wel een aantal interessante figuren op het oog te hebben.
Meerdere brandstichters
De politie houdt er rekening mee dat er meerdere brandstichters zijn, mogelijk is er sprake van kopieergedrag. Mensen die meer weten worden nog steeds opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.