De Mooiste Zomer van wielrenster Marijn de Vries

SLEEN - In de serie Mijn Mooiste Zomer komen bekende en minder bekende Drenten aan het woord over hun zinderende zomer: hun mooiste zomervakantie, zomerhit en misschien wel die ene, onvergetelijke zomerliefde. Vandaag: wielrenster Marijn de Vries uit Sleen.
Vakantie
"De zomers van mijn jeugd zie ik als een soort film voor me. Fietsend naar het zwembad in Noord-Sleen of het Ermerzand en dan eindeloos zwemmen. Ik vond zwemmen ontzettend leuk, daar kon ik mijn energie in kwijt. We gooiden graag steentjes op de bodem, om die vervolgens op te duiken."
Film
Er zijn een aantal films waar ik echt heel vrolijk van word. Ik houd van films waarin mensen iets goeds voor elkaar doen. Les Intouchables speelt zich af in de winter, maar het is een film die ik het liefst ieder seizoen een keer kijk. Voor een zomeravond zeker prachtig."
Hit
"
Ik weet niet hoe het gekomen is, maar ik draai Parijs van Kenny B elke ochtend wel een keer. Als ik dat liedje hoor moet ik meteen aan een mooie zomerdag denken."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.