De Mooiste Zomer van zangeres Elly Zuiderveld-Nieman

ASSEN - In de serie Mijn Mooiste Zomer komen bekende en minder bekende Drenten aan het woord over hun mooiste zomervakantie, zomerhit en natuurlijk die ene, onvergetelijke zomerliefde. Vandaag: Elly Zuiderveld-Nieman, van het zangduo Elly en Rikkert.
Vakantie

"Eigenlijk vond ik dit jaar mijn mooiste zomer. We waren drie weken in Zuid-Frankrijk. Elke dag was het mooi weer, elke dag was genieten. We hebben nieuwe liedjes gemaakt, vrienden ontmoet, luie late avonden gehad met glazen wijn. Maar ik herinner me ook wel zomers van vroeger, toen we in Uffelte woonden, als hippies zijnde. Dat was ook heerlijk. Zorgeloze zomers, dat zijn de mooiste."

Boek

"Kom hier dat ik u kus. Prachtig geschreven."
Film
"Ik ga eigenlijk nooit naar de bioscoop. Op tv kijk ik wel eens naar een film. Een film als Four Weddings and a Funeral, daar moet ik wel om lachen."

Hit
"Mungo Jerry met In The Summertime. Dat doet me denken aan een zomer in Rotterdam, op een boot. Daar woonden vrienden van ons en dan lagen we daar op het dek. En dan raasde boven ons het verkeer over de brug."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.