Doorstart discotheek Takens in Balkbrug mislukt: Opnieuw faillissement uitgesproken

Discotheek Takens is opnieuw failliet verklaard (archieffoto RTV Drenthe)
Discotheek Takens is opnieuw failliet verklaard (archieffoto RTV Drenthe)
BALKBRUG - Discotheek Takens in Balkbrug is opnieuw failliet. Vorig jaar april werd de megadiscotheek ook al failliet verklaard. Daarna volgde in oktober een doorstart en die is nu dus mislukt. Dat meldt RTV Oost.
Discotheken hebben het moeilijk in Nederland. In Drenthe verdwenen de afgelopen jaren bekende namen, zoals onder meer L.E.F. en opvolger Club Zen in Beilen, Twins in Nieuw-Amsterdam, Paris in Zuidlaren en een doorstart van discotheek Pruim in Roden liep spaak.

Concurrentie

Takens paste de programmering na de doorstart aan met meer Nederlandse muziek. Toch heeft dat niet genoeg resultaat gehad in de concurrentie met onder meer tentfeesten.

Steekpartij en kinderen onwel

Ook waren er na de doorstart verschillende tegenslagen voor de discotheek. Meteen na de doorstart was er een steekpartij met drie gewonden en in februari raakten tientallen kinderen onwel tijdens een zogenoemde Teenage Party.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.