Landelijke media duiken op drie jonge Meppeler 'Toppassers'

MEPPEL - Drie jonge vrienden willen wat bijverdienen, beginnen een oppasdienst en binnen een week staan ze als De Toppassers in de landelijke mediabelangstelling.
Giel Beelen

Dat is in het kort het verhaal van Nymphe en Merlijn (13) en Noortje (14) uit Meppel. Woensdag kwam de Telegraaf met een verhaal over de jonge ondernemers, donderdagochtend hing

Extra klanten

"Dat is wel veel publiciteit ja, dat levert wel wat extra klanten op", vertelt Noortje. Sinds de drie met de oppasdienst begonnen zijn, hebben ze al aardig wat aanvragen gehad. Dat worden er nu vast nog wat meer.

'Briljante naam'

Giel Beelen reikte een pluim uit aan de drie jonge Meppelers. "Omdat jullie ongetwijfeld de jongste ondernemers van Meppel zijn en ook nog eens met een briljante naam", zei de radioman in het live telefoongesprek.

Serieus

De drie pakken het serieus aan. Bij meerdere aanvragen op een avond splitsen ze op, alle afspraken worden genoteerd in de bedrijfsagenda en ze zijn bereikbaar op een zakelijke telefoon.

Nieuwe telefoon

"We hebben al een Facebookpagina, en de naam op internet hebben we al vast gelegd", vertelt Merlijn. "Zodra we wat verdiend hebben, schaffen een andere telefoon aan, want dit is een oudje."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.