Districtsbeker: ACV voorkomt blamage tegen Rolder Boys

Danny Menting op een archieffoto
VOETBAL - Vanavond stonden er nog een aantal wedstrijden op het programma in de groepsfase van de noordelijke districtsbeker op het programma. Zo moest zaterdaghoofdklasser ACV op bezoek bij zondageersteklasser Rolder Boys. De Assenaren hadden aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te halen. Het werd uiteindelijk 2-4, maar dat ging allesbehalve gemakkelijk.
Bij rust keek ACV namelijk tegen een 2-0 achterstand aan in Rolde. Na rust zorgde spits Danny Menting er hoogstpersoonlijk voor dat ACV alsnog aan het langste eind trok. Eerst zorgde hij vanaf de strafschopstip voor de gelijkmaker en na de 2-2 van Richard Mulder scoorde Menting nog twee keer met het hoofd.