Geen korreltje meer! TT Circuit weer zandvrij

ASSEN - "Ik ben ervan overtuigd dat we het volgend jaar weer op dezelfde plek doen!" Dat zegt projectleider Steven van der Helm over het WK motorcross. Vandaag werd het TT Circuit weer zandvrij opgeleverd.
"Al het zand is weg", zegt Van der Helm in het Radio Drenthe-programma Anouk in de Middag. "We hebben net een rondgang gehad met de directie van het circuit. We hebben een complimentje van ze gehad voor de wijze van het opruimen en de snelheid waarmee het gebeurd is."
Beschadigd
Er was voor het evenement nog vrees voor beschadigingen van het circuit. "Er is helemaal niks beschadigd", aldus Van der Helm. "Dus in dat opzicht staat er niks in de weg om volgend jaar weer een mooi evenement te organiseren."
Vermoeiend
De afgelopen periode was voor Van der Helm geweldig, maar ook vermoeiend. Na het opbouwen, het evenement zelf, moest er weer 20.000 kuub zand afgevoerd worden. "De piek was zondag, dan word je beloond door het publiek. Als iedereen weggaat, dan heb je nog steeds heel veel werk. Een weekje vakantie en dan gaan we er weer voor!"

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.