Meppel

MEPPEL - Een 19-jarige man uit Giethoorn is afgelopen nacht aanhouden voor mishandeling in Meppel. Hij sloeg bij een uitgaansgelegenheid aan het Prinsenplein een 20-jarige man uit Nieuwleusen met een glas in zijn gezicht.

MEPPEL - Twee mannen van 21 en 22 jaar uit Meppel zijn afgelopen nacht aangehouden. De mannen zouden een portier van een uitgaansgelegenheid aan het Prinsenplein in hun woonplaats hebben mishandeld.

MEPPEL - De fracties van D66 en SterkMeppel voelen zich gepasseerd door het college van burgemeester en wethouders. Het college heeft zonder de raad te informeren een verordening over de bouw van sociale huurwoningen op de locatie van de oude Niermanschool in het centrum van Meppel aangepast.

MEPPEL - Een vriendengroep, verbonden aan motorclub Los Guerreros, kraakt aan de Parallelstraat in Meppel een voormalige tapasbar.

MEPPEL - Twee Meppelers zijn na afloop van Donderdag Meppel Dag aangehouden voor het beledigen van politieagenten.

MEPPEL - De vooruitzichten voor het tweede stadsfestival Live in Meppel lijken gunstig.

MEPPEL - In een woonboot aan de Paradijsweg in Meppel is een hennepkwekerij ontdekt. Er stonden 62 planten.

MEPPEL - Tussen Meppel en Zwolle reden vanochtend tussen kwart voor tien en kwart over tien geen treinen. Inmiddels kunnen de treinen weer rijden. Reizigers moeten nog wel rekening houden met een langere reistijd.

MEPPEL - Een 28-jarige man uit Meppel is afgelopen nacht in zijn woonplaats aangehouden nadat hij een agent bij de keel greep.

MEPPEL - Een 21-jarige Meppeler is afgelopen nacht aangehouden op het Kerkplein in zijn woonplaats. Hij zou een kopstoot hebben uitgedeeld.