Meppel

ASSEN/ MEPPEL/ EMMEN/ HOOGEVEEN - Alle Drentse ziekenhuizen komen binnenkort met hun sterftecijfers.

VOETBAL - Achttien Drentse clubs zijn doorgedrongen tot de 2e knockoutronde van de noordelijke districtsbeker. 22 clubs uit de provincie werden uitgeschakeld in de 1e knockoutronde. In de tweede ronde zijn er nog 64 clubs over uit district noord.

MEPPEL - Door een wisselstoring reden er vrijdagavond tussen Zwolle en Meppel/Emmen minder treinen. Ook was er veel vertraging.

MEPPEL - De politie heeft de foto's die zijn gemaakt op de glijbaan van zwembad Bad Hesselingen in Meppel onderzocht. Daarbij zijn geen strafbare feiten aan het licht gekomen.

MEPPEL - De internet-fotocollectie van zwembad Bad Hesselingen in Meppel blijkt naaktofoto's van kinderen te bevatten.

MEPPEL - De brand gistermiddag in het oude pand van Boompers aan de Kromme Elleboog in Meppel, is aangestoken. De politie onderzoekt de zaak.

MEPPEL In het oude pand van Boompers aan de Groenmarkt in Meppel heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed.

MEPPEL - Oud-wethouder Myriam Jansen keert niet terug in de gemeentepolitiek van Meppel. Dat heeft ze vanochtend bevestigd tegenover RTV Drenthe.

VOETBAL - In de Hoofdklasse C heeft MSC op eigen veld gelijkgespeeld tegen Be Quick 1887. In Meppel eindigde het duel met weinig kansen in 0-0.

VOETBAL - Alcides pakte in Assen de volle winst tegen Achilles 1894. Het werd 1-2 voor de ploeg van trainer Eduard Lindeboom, waardoor de Meppelers in de stand van de zondaghoofdklasse C op gelijke hoogte zijn gekomen met de Assenaren. Zowel Achilles 1894 als Alcides hebben nu 8 punten uit 6 duels.