Meppel

MEPPEL - Een primeur tijdens de maandelijkse testrun van Meppel City Run morgen, tenminste volgens de organisatie.

MEPPEL - Het rijbewijs van een 18-jarige automobilist uit Nijeveen is afgepakt omdat hij vannacht onder de neus van de politie aan het driften was op een rotonde.

EMMEN/MEPPEL - De stations van Emmen en Meppel krijgen in 2016 camerabewaking om agressie in de trein tegen te gaan. Dat meldt Metro.

MEPPEL - Isala Diaconessenhuis. Dat is vanaf vandaag de nieuwe naam van het Diaconessenhuis in Meppel.

MEPPEL - Het waterschap Reest en Wieden legt in het gebied Panjerd-Veeningen een extra waterberging aan. Dit gebeurt in een voormalige zandwinplas.

MEPPEL - Nog even snel voor weinig geld je tractorcertificaat halen. Dat kon alleen vandaag nog. Vanaf morgen heb je voor het rijden op de tractor een rijbewijs nodig, net als bij de auto.

MEPPEL - De politie heeft afgelopen nacht een 50-jarige man uit Meppel van de weg gehaald. Hij zat met alcohol op achter het stuur.

MEPPEL - Drie jongeren uit Meppel zijn gisteravond opgepakt vanwege het mishandelen en bedreigen van een plaatsgenoot.

EMMEN/MEPPEL/ASSEN - 't Gaat nog niet in de hoogste versnelling, maar ook in Drenthe is het in opkomst: leegstaande kantoren ombouwen tot woonruimte.

MEPPEL - Een pot geld gevuld met zo'n zeven ton om in 3,5 jaar uit te geven aan projecten in de gemeente Meppel. Het is een manier van de gemeente om leuke plannen te steunen.