Meppel

MEPPEL - Net als Hoogeveen, gaat Meppel onderzoeken of het mogelijk is het stadsvervoer na 1 januari 2016 voort te zetten met vrijwillige chauffeurs.

MEPPEL - Niet het winterweer, maar een wisselstoring zorgde vanochtend in Drenthe voor vertragingen bij het treinverkeer.

MEPPEL - Het heeft veel indruk gemaakt op de voetballers van FC Meppel. Bij een inbraak tijdens een training werden weel waardevolle spullen meegenomen. De dader is nog altijd niet gepakt.

MEPPEL - Vanwege een brand in een flat aan de Jan van Goyenstraat in Meppel zijn vijftien woningen ontruimd.

SCHAATSEN -Elma de Vries uit Meppel is vierde geworden in de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap marathonschaatsen op de Weissensee.

MEPPEL - De Raad van State kijkt woensdag voor de laatste keer naar de plannen voor een hypermarkt bij Steenwijk. En dat lijkt de laatste horde voor de realisatie van de mega-supermarkt.

ASSEN - Warenhuis V&D, met onder andere vestigingen in Assen, Emmen en Meppel, wil de komende vier maanden geen huur betalen. De winkelketen heeft grote geldproblemen.

BASKETBALL - De basketballers van de Red Giants hebben gisteravond hun derde nederlaag op rij geleden. Na verliespartijen tegen Groene Uilen en Cangeroes gingen de Meppelers in Rotterdam met 81-76 onderuit tegen Binnenland.

MEPPEL - Ze liepen toevallig bij een politiecontrole tegen de lamp. In de auto van een 19-jarige man uit Ruinen lag een nepvuurwapen; de bestuurder werd opgepakt.

MEPPEL - De tegenbegroting van de oppositiepartijen in Meppel heeft geen meerderheid in de gemeenteraad gekregen. Na een avond en dag debatteren bleven de coalitiepartijen achter het college-programma staan.