Meppel

MEPPEL - Geen geldig rijbewijs en teveel gedronken. Een 48-jarige automobilist uit Meppel is daar afgelopen nacht voor opgepakt.

MEPPEL - Een 25-jarige man is zaterdagmorgen in Meppel aangehouden voor mishandeling van een echtpaar van 62 jaar uit Appingedam.

MEPPEL - Bij een grote verkeerscontrole in de gemeenten De Wolden, Meppel, Westerveld en een deel van Overijssel heeft de politie gisteravond 13 automobilisten bekeurd.

MEPPEL - Het terrein van de voormalige Markthallen in Meppel blijft voorlopig een stuk braakliggend terrein. Dat meldt de Meppeler Courant.

MEPPEL - Waterschap Reest en Wieden is vorige week begonnen met maaien van de watergangen. Door de zachte winter is het waterschap eerder begonnen dan normaal.

MEPPEL - Daar waar gemeenten zich verzetten tegen de komst van windmolens, gaat Meppel er juist om vragen.

MEPPEL - Het ging om het evenementenbeleid van Meppel, maar de discussie spitste zich toe op plastic bierglazen, geluidsoverlast en wel of geen vechtsportgala's in de gemeente.

MEPPEL - Paula van Eerden is de nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks in Meppel.

MEPPEL - Het gebeurt ongeveer één keer per week. Specialistische teams van Defensie die de politie helpen bij invallen in hennepkwekerijen en huizen van criminelen.

MEPPEL - Een 'gezellig uitje' met een 7-jarig meisje naar de binnenstad van Meppel heeft een 55-jarige Meppeler een werkstraf van tachtig uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken opgeleverd.