Meppel

MEPPEL - In de wijk Oosterboer in Meppel zijn vrijdagavond opnieuw auto's vernield.

MEPPEL - Opnieuw is een Meppeler in de prijzen gevallen bij het spel Het Geluid op radiostation Q-music. Manuel Liezen nam vanmiddag in de radioshow een bedrag van 44.800 euro netto in ontvangst.

MEPPEL - De gemeente Meppel is de beste social media-gemeente van Nederland, blijkt uit onderzoek van De Social Media Meetlat.

MEPPEL - In de wijk Oosterboer in Meppel zijn gisteravond auto's vernield. De daders zijn vermoedelijk twee jongens in donkere kleding.

MEPPEL - De 72 werknemers van werkvoorzieningschap Reestmond in Meppel met een tijdelijk contract komen niet in vaste dienst.

MEPPEL - Een 18-jarige man uit Meppel is aangehouden na een vechtpartij bij een tankstation.

ASSEN/ MEPPEL/ EMMEN/ HOOGEVEEN - Alle Drentse ziekenhuizen komen binnenkort met hun sterftecijfers.

VOETBAL - Achttien Drentse clubs zijn doorgedrongen tot de 2e knockoutronde van de noordelijke districtsbeker. 22 clubs uit de provincie werden uitgeschakeld in de 1e knockoutronde. In de tweede ronde zijn er nog 64 clubs over uit district noord.

MEPPEL - Door een wisselstoring reden er vrijdagavond tussen Zwolle en Meppel/Emmen minder treinen. Ook was er veel vertraging.

MEPPEL - De politie heeft de foto's die zijn gemaakt op de glijbaan van zwembad Bad Hesselingen in Meppel onderzocht. Daarbij zijn geen strafbare feiten aan het licht gekomen.