Meppel

MEPPEL - In Meppel wordt vanmiddag het boek 'Lang zullen we leven!' gepresenteerd. Aan de hand van zeventien verhalen is beschreven hoe het is om ouder te worden en oud te zijn.

MEPPEL - Een 27-jarige man uit Nieuw-Weerdinge moet voor straf 130 uur werken voor het kweken van hennep in een pand aan de Paardemaat in Meppel. Een medekweker uit Sleen (28) kreeg een werkstraf van 80 uur opgelegd.

MEPPEL - Een 49-jarige man uit Hoogeveen moet voor het kweken van hennep een werkstraf van 120 uur uitvoeren. Daar bovenop krijgt hij als waarschuwing een voorwaardelijke celstraf van een maand.

MEPPEL - De erotische rooielichtjesroute in Meppel heeft op de eerste avond veel belangstelling getrokken.

MEPPEL - De gemeenteraad van Meppel moet haar huiswerk overdoen. Dat vindt de Raad van State. Vorig jaar heeft de raad in twee tegenstrijdige zaken in een bestemmingsplan over het hoofd gezien. De Raad van State vindt dat Meppel dat moet oplossen.

MEPPEL/NIJEVEEN - Inwoners van Meppel en Nijeveen zijn tevreden over de parken in hun woonplaats. Dat blijkt uit de reacties die in gastenboeken in de parken staan.

MEPPEL - De gemeente Meppel heeft vandaag voor het eerst fout geparkeerde fietsen weggehaald bij het treinstation. De verwijderde fietsen stonden voornamelijk in de tunnel onder het station of blokkeerden de ingang van de fietsenstalling.

MEPPEL - Tegen een 41-jarige Amsterdammer is een jaar cel geëist, waarvan vier maanden voorwaardelijk. Hij zou een 13-jarig meisje uit de gemeente De Wolden in 2011 naar een hotel in Meppel hebben gelokt en daar onbeschermde seks met haar hebben gehad.

MEPPEL - Een 39-jarige man uit Emmen is gisteravond gearresteerd na het bedreigen van een medewerker van een café aan het Zuideinde in Meppel.

VOETBAL - MSC heeft in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen geen goede beurt gemaakt. Op eigen veld verloren de Meppelers met 2-5 van ROHDA Raalte.