Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN - Elke dag gaat hij vroeg uit bed, maar vandaag nog ietsje eerder vanwege het barbecueweer. Gildeslager Jacob Kempenaar uit Oosterhesselen is er helemaal klaar voor.

OOSTERHESSELEN - Een jongen is zwaargewond geraakt, omdat hij aan de Wethouder K. Schepersweg bij Oosterhesselen onder een minishovel terecht is gekomen.

OOSTERHESSELEN - Het einde dreigt voor voetbalvereniging VIOS in Oosterhesselen.

OOSTERHESSELEN - In voormalig conferentieoord De Klencke in Oosterhesselen heeft vanavond brand gewoed.

OOSTERHESSELEN - Oosterhesselen blijft zich verzetten tegen de komst van een opvang voor 400 asielzoekers in het dorp. Vandaag werd een actie op touw gezet om zoveel mogelijk handtekeningen in te zamelen voor een bezwaarschrift dat richting de gemeente Coevorden gaat.

OOSTERHESSELEN - Steeds minder veteranen zijn erbij, maar de herdenking leeft nog volop.

OOSTERHESSELEN - De initiatiefgroep Sociaal Oosterhesselen heeft een brief aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gestuurd met daarin een duidelijke boodschap. Er is volgens de initiatiefgroep geen draagvlak voor de komst van 400 asielzoekers, ook al beweert het gemeentebestuur van wel.

OOSTERHESSELEN - Oppositiepartij PAC Coevorden legt zich nog niet neer bij het besluit van de gemeente Coevorden voor de komst van een asielzoekerscentrum in Oosterhesselen. De partij wil weten of de alternatieven wel besproken zijn met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

OOSTERHESSELEN - De unit die vanochtend bij het beoogde AZC in Oosterhesselen werd geplaatst is inmiddels weer weggehaald.

OOSTERHESSELEN - Boos en verbaasd zijn ze, de leden van de werkgroep Sociaal Oosterhesselen.