Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN - Oppositiepartij PAC Coevorden legt zich nog niet neer bij het besluit van de gemeente Coevorden voor de komst van een asielzoekerscentrum in Oosterhesselen. De partij wil weten of de alternatieven wel besproken zijn met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

OOSTERHESSELEN - De unit die vanochtend bij het beoogde AZC in Oosterhesselen werd geplaatst is inmiddels weer weggehaald.

OOSTERHESSELEN - Boos en verbaasd zijn ze, de leden van de werkgroep Sociaal Oosterhesselen.

OOSTERHESSELEN - Met wat gepiep en gekraak is het zo geregeld: De Hesselerbrug bij Oosterhesselen is de eerste brug die vanochtend uit de Verlengde Hoogeveensche Vaart is getakeld. Even later ondergaat ook de Driftbrug bij Zwinderen hetzelfde lot.

OOSTERHESSELEN - Bij omwonenden rond het voormalige conferentieoord De Klencke in Oosterhesselen is onrust ontstaan over het uitzetten van piketpaaltjes.

OOSTERHESSELEN - Op de Wethouder K. Schippersweg in Oosterhesselen kwam vanmiddag een gezin met de schrik vrij.

OOSTERHESSELEN - Een groep inwoners van Oosterhesselen heeft rode linten gespannen rond het voormalige conferentieoord De Klencke.

OOSTERHESSELEN - Het was begin deze week nog 'Nee', maar inmiddels zegt Plaatselijk Belang Oosterhesselen 'Ja' tegen een asielzoekerscentrum. Maar geen 700 personen en ook de locatie roept nog veel vragen op.

OOSTERHESSELEN - Ruim zevenhonderd inwoners van Oosterhesselen stelden donderdagavond kritische vragen over de komst van asielzoekers naar het dorp.

OOSTERHESSELEN - De komst van misschien wel 700 asielzoekers naar Oosterhesselen is politiek nog geen uitgemaakte zaak.