Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN - Strakke witte muren, veel lichtinval en ruime open kamers.

OOSTERHESSELEN - Op de A37 tussen Oosterhesselen en Geesbrug is een vrachtwagen met vis gekanteld.

OOSTERHESSELEN - Na tweeënhalf jaar is er een nieuwe eigenaar voor restaurant het Wapen van Oosterhesselen.

OOSTERHESSELEN - Sauna en beautycentrum Hesselerbrug in Oosterhesselen is failliet.

Het faillissement werd vandaag uitgesproken in de rechtbank in Assen.

OOSTERHESSELEN - Op het terrein van het oude conferentieoord in Oosterhesselen zijn vanochtend twee bergen afval gestort.

OOSTERHESSELEN - Op de A37 tussen Oosterhesselen en Nieuwlande is vanavond van 18.00 uur tot donderdag 06.00 uur slechts één rijstrook beschikbaar. Bovendien is de op- en afrit Nieuwlande afgesloten.

OOSTERHESSELEN - Een limousine is dinsdagavond te water geraakt bij Oosterhesselen. Niemand raakte gewond. Wel was het voor de berger een hele klus om het 8 meter lange voertuig uit het water te krijgen.

OOSTERHESSELEN - De Drentse kerstfilm Finn wordt begin februari vertoond tijdens het internationale filmfestival van Berlijn. Dat zegt Janneke van der Pal uit Oosterhesselen die het script voor film schreef.

OOSTERHESSELERBRUG - Gedeputeerde Henk Brink rekende op veel bezwaren, en hoopte op wat begrip, gisteravond in Oosterhesselerbrug. Hij lichtte met een aantal ambtenaren de conceptplannen toe om een aantal bruggen over de Hoogeveense Vaart tussen Zwinderen en Den Hool weg te halen.

OOSTERHESSELEN - 'Niet van gistern' is de nieuwe drentstalige bijbel voor kinderen.