Beilerstraat 30, 
9401 PL Assen. Telefoon: 0592 338080


View RTV Drenthe in a larger map

Openbaar vervoer (vanaf NS-station; looptijd ± 15 minuten):

Vanaf het NS-station de weg oversteken; rechtdoor de Stationsstraat in. Einde Stationsstraat linksaf, Oostersingel en Zuidersingel volgen. Aan het eind van de Zuidersingel, op een groot kruispunt van 5 wegen, de eerste weg links inslaan (Beilerstraat). 
Beilerstraat volgen tot kruispunt Beilerstraat / Van der Feltzpark / Hertenkamp. Deze kruising schuin oversteken. De studio van RTV Drenthe is het grote pand met de groene deuren.

RTV Drenthe is ook bereikbaar per taxi vanaf het NS-station.

Eigen vervoer (vanaf autosnelweg A28):

Vanuit richting Zwolle, Meppel, Hoogeveen: Snelweg A28, afslag Assen (nr. 32). Neem op de rotonde de eerste afslag (rechtuit) en rij door tot T-splitsing met verkeerslichten, daar rechtsaf (Europaweg). Bij de volgende verkeerslichten linksaf, de Beilerstraat in. Beilerstraat volgen tot de grote viersprong. De studio van RTV Drenthe is het grote pand aan de linkerzijde voor het kruispunt.

Vanuit richting Groningen: Snelweg A 28, afslag Assen (nr. 32), onderaan afslag linksaf. Neem op de rotonde de eerste afslag (rechtuit) en rij door tot T-splitsing met verkeerslichten, daar rechtsaf (Europaweg). Bij de volgende verkeerslichten linksaf, de Beilerstraat in. Beilerstraat volgen tot de grote viersprong. De studio van RTV Drenthe is het grote pand aan de linkerzijde voor het kruispunt.

Eigen vervoer (vanaf autoweg N33):

Vanuit richting Veendam, Gieten, Rolde: Autoweg N33, afslag Assen (nr. 32). Neem op de rotonde de eerste afslag (rechtuit) en rij door tot T-splitsing met verkeerslichten, daar rechtsaf (Europaweg). Bij de volgende verkeerslichten linksaf, de Beilerstraat in. Beilerstraat volgen tot de grote viersprong. De studio van RTV Drenthe is het grote pand aan de linkerzijde voor het kruispunt.

Parkeren:

Direct rondom het pand kunt u alleen parkeren met een parkeervergunning. We adviseren u daarom gebruik te maken van de parkeergarage aan de Torenlaan (op loopafstand). U rijdt hiervoor rechtsaf de Beilerstraat uit en aan het einde hiervan (op het grote kruispunt) gaat u rechtdoor, de Torenlaan in. U vindt de parkeergarage aan uw linkerhand.