Dink Dinnendijk met de cheque

EMMEN - Directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk van RTV Drenthe heeft vanmiddag in Emmen een cheque van bijna 75.000 euro overhandigd aan Peter Klerk, voorzitter van de stichting Mont Ventoux.

Dit is de route die we in 2012 liepen:

 

 

  • EMMEN - Directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk van RTV Drenthe heeft vanmiddag in Emmen een cheque van bijna 75.000 euro overhandigd aan Peter Klerk, voorzitter van de stichting Mont Ventoux.

  • De finish van de laatste etappe van de Trektocht 2012 is vrijdag 24 augustus in Emmen. Het wordt een middag vol muziek, leuke ontmoetingen en een spannend spel.

  • De Trektocht komt op donderdag 23 augustus rond 17.30 uur aan in Emmer Compascuum. De aankomst is live te volgen via Radio Drenthe. Tot 18 uur hoort u meer over het dorp van aankomst, we spelen het actiespel Berg op en er is een optreden van een artiest. Kortom: kom de Trektocht beleven bij u in de buurt.

  • De Trektocht komt op woensdag 22 augustus rond 17.30 uur aan in Tweede Exloërmond. De aankomst is live te volgen via Radio Drenthe. Tot 18 uur hoort u meer over het dorp van aankomst, we spelen het actiespel Berg op en er is een optreden van een artiest. Kortom: kom de Trektocht beleven bij u in de buurt.

  • De Trektocht komt op dinsdag 21 augustus rond 17.30 uur aan in Gasselternijveenschemond. De aankomst is live te volgen via Radio Drenthe. Tot 18.00 uur hoort u meer over het dorp van aankomst, we spelen het actiespel Berg op en er is een optreden van een artiest. Kortom: kom de Trektocht beleven bij u in de buurt.