Vandaag is het grotendeels bewolkt weer en gedurende de dag ook verspreide buien. Er waait een vrij krachtige zuidenwind. Het is zacht voor november. De maximumtemperatuur komt uit op 14 graden. Gedurende de avond en de nacht is het een tijdje droog, maar in het algemeen bewolkt en later in de nacht volgen waarschijnlijk verspreide buien. Tegen de ochtend gaan de buien over in meer aanhoudende regen of motregen. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. Gedurende de nacht wordt het minimaal 6 graden. Eerst zeer zacht, lokaal 16 graden. Vrijdag koelt het af. Daarna krijgen we 'normale' maxima. Het is sterk wisselvallig met buien.

Weersverwachting komende dagen

do

E 13°

vr

I

za

B

zo

E

ma

I

di

I
Neerslagkans 85% 95% 40% 70% 90% 90%
Neerslag 1-3 mm 5-11 mm 0-1 mm 1-2 mm 3-7 mm 2-5 mm
Windkracht 4-5 2-3 2-3 3-4 3-4 3-4
Windrichting ZZW WZW WZW WZW ZZW ZZW

Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.