Het is inmiddels boven nul graden met zonnige condities, bij een zwakke NO-wind. Het wordt vanmiddag maximaal circa 4°C. Eerst is het vanmiddag nog zonnig weer, maar in de loop van vanmiddag komt er geleidelijk ook wat bewolking, bij een matige NO wind. We houden de hele week vrij zonnig en geleidelijk steeds kouder winterweer, met een wind uit oostelijke richtingen. Overdag wordt het eerst nog 3 à 4°C, eind van de week ligt het kwik lager met temperaturen rond 2°C, ondanks zonnige condities. In de nachten matige eind van de week -5°C tot -7°C. Vanaf het weekend kan het afkoelen tot -8 of -9°C.

Weersverwachting komende dagen

wo

B -4°

do

B -4°

vr

A -6°

za

B -6°

zo

A -8°

ma

A -1° -9°
Neerslagkans 10% 10% 10% 10% 10% 10%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 2-4 2-4 3-5 4-6 3-5 3-4
Windrichting NO ONO ONO O ONO ONO

Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.