Portret van Jeroen Willems

Jeroen Willems

Verslaggever

Drenthe is de mooiste provincie van Nederland. Ik ben er geboren en getogen en ik vind het een heerlijke provincie om in te werken. Als verslaggever van RTV Drenthe ontmoet ik elke dag weer nieuwe Drenten en ik vind het geweldig om hun verhalen te vangen in een mooie reportage.

Sinds een aantal jaren beheer ik de portefeuille politie en justitie. Ik maak verhalen over alles wat met misdaad en onrecht in Drenthe te maken heeft. Ik spreek met slachtoffers en nabestaanden van grote en kleine zaken. Ik ga mee met de politie op patrouille of zit in de rechtbank bij een interessante zaak.

In mijn vrije tijd toer ik graag door het Drentse land op mijn wielrenfiets. Hierover maakte ik in 2016 nog een zomercolumn voor de NOS.

Volg Jeroen via:

Twitter

Heeft u tips of vragen?

Meld het dan via dit formulier. Velden met een * moeten in ieder geval worden ingevuld. Plaats een vinkje bij 'ik ben geen robot' voordat u het formulier wilt versturen. Dit is een beveiligingsmaatregel tegen spam. Zonder dit ingevulde vakje wordt het formulier niet verzonden.