RTV Drenthe trekt er deze zomer op uit en komt met een grote camper op bezoek bij De Nacht van Borger, de Triathlon in Klazienaveen, het Sivo festival, de Veldslag om Norg en nog tal van andere evenementen.

Hieronder ziet u bij welke evenementen De Zomer van Drenthe op bezoek gaat.

Overzicht evenementen Zomer van Drenthe
Uitzendingen Zomer van Drenthe

Naast de Zomer van Drenthe op maandag kunt u deze zomer de onderstaande programma’s zien op TV Drenthe.

Dinsdag: Memorylane

In Memorylane halen bewoners van de Drents-Groninger Kanaalstreek en Emmen en omgeving herinneringen aan vroeger op. Ze vertellen over eeuwenoude tradities en kijken terug op hun jeugd. Van een brugafdraaier, bankdirecteur tot een schippersfamilie. U ziet het in Memorylane.

Uitzendingen Memorylane

Woensdag: Roeg!

Roeg! laat zien hoe mooi de Drentse natuur is en hoe de wisselende seizoenen hun sporen achterlaten. De uitzending komt steeds vanaf een mooie plek in de provincie, middenin de natuur. Deze zomer op TV Drenthe, het beste van Roeg!

Uitzendingen Roeg!

Donderdag: Bij de Buren

We nemen een kijkje bij de buren in de provincie Gelderland en zenden de hoogtepunten uit van De wagen vol verhalen, een serie over traditionele evenementen, streekgerechten, ambachten en reportages over tradities en gebruiken, die eerder te zien was bij omroep Gelderland.

Uitzendingen Bij de Buren

Vrijdag: Toer de Loes

In Toer de Loes rijdt Loes van der Laan in een rode kever door Drenthe. Op de bijrijdersstoel iedere week een bekende gast met wie ze herinneringen ophaalt en op zoek gaat naar haar of zijn favoriete plekje.

Uitzendingen Toer de Loes

Maandag t/m donderdag: Mooi Drenthe

Ieder dag sluiten we de uitzending af met een prijsvraag. Raad waar de auto rijdt en maak kans op een leuke prijs.

Uitzendingen Mooi Drenthe