Toufiqui maakt doelpunt van het jaar voor FC Emmen

Azzeddine Toufiqui
Azzeddine Toufiqui scoorde in het thuisduel tegen MVV een weergaloze treffer. Hij kon het zelf amper geloven. © ANP / Cor Lasker
VOETBAL - Met een enorme voorsprong op 'de concurrentie' werd de treffer van Azzeddine Toufiqui gekozen tot 'doelpunt van het jaar' van FC Emmen. De Franse middenvelder scoorde de mooiste van het afgelopen seizoen in het thuisduel tegen MVV.
Zijn 3-1 betekende de start van een gala-voorstelling van de Drentse club die in het duel tegen de Limburgers de grootste zege van het seizoen boekten: 7-1. De 'but magnifique' zoals Toufiqui zijn heerlijke treffer noemde kreeg bijna zestig procent van de stemmen in Rood Wit TV.
De vrije bal van Jasin-Amin Assehnoun tegen Jong FC Utrecht eindige als tweede (met veertien procent van de stemmen) en het stiftje van Lorenzo Burnet in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag kreeg tien procent van de stemmen.
Toufiqui maakt doelpunt van het jaar voor FC Emmen

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.