MotoGP-wereldkampioen Quartararo onthult Walk of Fame in Assen

Fabio Quartararo
Quartararo onthulde vanmiddag de tegel © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
Fabio Quartararo, huidig wereldkampioen in de MotoGP, onthulde vanmiddag in het centrum van Assen de Legends Walk of Fame. Door de hele stad komen er ruim honderd tegels te liggen van TT-winnaars uit de geschiedenis van de race.
Naast de tegel van Quartararo, de winnaar van vorig jaar, werd ook de tegel van Piet Knijnenburg onthuld. Hij won de eerste editie van de race na de Tweede Wereldoorlog, in 1946.
Bekijk hieronder de onthulling van de Legends Walk of Fame:
Quartararo onthult Legends Walk of Fame
Quartararo reageerde blij op de onthulling: "Het is een eer om hier vereeuwigd te zijn in deze prachtige stad. Ik hoop hier nog vele jaren te komen en nog vele races hier te winnen."
Initiatiefnemer Willem Bakker aanschouwde de gebeurtenis van een afstandje. "Het is prachtig dat we dit hebben gerealiseerd. We hopen dat we nog vele sponsoren weten te vinden die dit particuliere initiatief willen sponsoren, zodat we de stad met nog veel meer tegels kunnen versieren."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.