TT Journaal van woensdag 22 juni met Zonta van den Goorbergh

TT Journaal
TT-journaal van woensdag 22 juni met Zonta van den Goorbergh © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
TT - Ook dit jaar komt het TT-journaal dagelijks weer vanaf het TT-circuit. Karin Mulder ontvangt dagelijks gasten aan tafel. Vandaag is Moto2 coureur Zonta van den Goorbergh te gast.
Van den Goorbergh rijdt dit jaar voor het eerst de TT. De pas zestien jarige coureur wil zondag vlammen op het heilige asfalt van Assen. Ook teamgenoot, de Belg Barry Baltus, komt aan het woord. Hij vertelt wat hij van zijn jonge collega vindt.
Ook gingen we op bezoek bij Red Bull Rookie coureur Collin Veijer. Wanneer zien we hem voor het eerst op de TT? Dit jaar keert ook Sjaan weer terug op de baan. Jeanine Hofsteenge gaat op zoek naar het ultieme TT-gevoel. Vandaag kijkt ze nog even terug naar de laatste TT met publiek en het TT-festival.
We sluiten iedere dag af met de TT-prijsvraag. Maak ook dit jaar weer kans op kaarten voor de 91ste TT van zondag. De vragen worden dit jaar gesteld door Sjoerd Looijenga, conservator van het TT-museum.
Het TT-journaal is dagelijks te zien, vanaf 18:20 uur op TV Drenthe.
TT Journaal van woensdag 22 juni

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.