Beleef De Dag van Drenthe met veel muziek, nieuws, weer en verkeer én dikke prijzen! Van maandag tot en met vrijdag tussen 6 uur 's morgens en 6 uur 's avonds op Radio Drenthe.

Luister live naar De Dag van Drenthe (maandag tot en met vrijdag van 6 - 18 uur).


Met René Steenbergen van 6 tot 9 uur

Fris opstaan, met lekkere muziek en het laatste nieuws? Dan ben je bij René aan het juiste adres! Grote hits wisselen zich af met gouwe-ouwe en jij bepaalt met welke muziek René zijn programma afsluit rond 9 uur. Hoe? Breng je stem uit via Facebook.

Uitzending gemist met René

Met Anouk Middel van 9 tot 12 uur

Zoek je sfeer en gezelligheid, stem dan af op Anouk! Mooie muziek, veel interactie en leuke spelletjes. Dit hoor je bij Anouk. Ook verslaggever Aaldert of Robbert gaat iedere dag ‘Op Tjak’ en op zoek naar de mooiste verhalen uit de provincie. Wil jij Aaldert of Robbert ook uitnodigen?Meld je hier aan.

Uitzending gemist met Anouk

Met Judith Regendorp van 12 tot 15 uur

Voor bijzondere verhalen, en het verhaal achter het nieuws luister je naar Judith. Een bekende stem en één van de bekende gezichten van RTV Drenthe. Ook nu bevindt verslaggever Aaldert zich ergens in de provincie, maar waar? Luister naar Judith en raad de puzzelplaats!

Uitzending gemist met Judith

Met Tommas Eggens van 15 tot 18 uur

Voor entertainment en het laatste nieuws uit Drenthe luister je naar Tommas. Met de beste muziek, leuke interviews en de Tommas’ pubquiz maakt hij van iedere middag een feestje! Ook Aaldert of Robbert brengt aan het einde van de dag opnieuw een mooi verhaal vanuit de provincie.

Uitzending gemist met TommasWinnen bij Radio Drenthe

Om de week ding je mee naar een grote RTV Drenthe prijs! Hier vind je alle informatie. Kijk ook op onze facebookpagina voor alle (win)acties en filmpjes 'achter de schermen'.