Beleef de Dag van Drenthe met veel muziek, nieuws, weer en verkeer én dikke prijzen! Van maandag tot en met vrijdag tussen 6 uur 's morgens en 6 uur 's avonds op Radio Drenthe.

Luister live naar De dag van Drenthe (maandag tot en met vrijdag van 6 - 18 uur).


Met René in de ochtend van 6 tot 9 uur

Fris opstaan, met lekkere muziek en het laatste nieuws? Dan ben je bij René op het juiste adres! Grote hits wisselen zich af met gouwe-ouwe en jij bepaalt met welke muziek René zijn programma afsluit rond 9 uur. Hoe? Stem op Facebook.

Uitzending gemist Met René in de ochtend

Met Anouk door de morgen van 9 tot 12 uur

Zoek je sfeer en gezelligheid, stem dan af op Anouk door de morgen! Met muziek, een spelletje én veel reacties van luisteraars. Aaldert gaat de provincie in, op zoek naar mooie verhalen. Ook dat hoor je bij Anouk. Wil jij Aaldert ook uitnodigen? Je kunt je hier aanmelden.

Uitzending gemist Met Anouk door de morgen

Met Judith door de middag van 12 tot 15 uur

Voor bijzondere verhalen, en het verhaal achter het nieuws luister je naar Judith, een bekende stem en één van de bekende gezichten van RTV Drenthe. En verslaggever Aaldert zit ergens in de provincie, maar waar? Luister naar Judith door de Middag.

Uitzending gemist Met Judith door de middag

De dag van Drenthe, van 15 tot 18 uur

De dag van Drenthe staat garant voor een brede muziekkeuze, met elke dag een hitlijst waar jij het verschil kunt maken!

Uitzending gemistWinnen bij Radio Drenthe

Om de week ding je mee naar een grote RTV Drenthe prijs! Hier vind je alle informatie. Kijk ook op onze facebookpagina voor alle (win)acties en filmpjes 'achter de schermen'.