De Drentse 1000

De lijnen zijn gesloten

Je kan helaas niet meer stemmen op de Drentse 1000, de lijnen zijn gesloten. Veel mensen hebben hun stem uitgebracht en achter de schermen zijn wij druk bezig met het tellen van al deze stemmen.

De Drentse 1000 is dé muzieklijst ‘veur en deur’ Drenthe. Te zien en te horen van 24 t/m 31 december op radio, tv, online en via de RTV Drenthe app. De presentatie is in handen van René Steenbergen, Judith Regendorp, Anouk Middel en Wim Boer.

Hoofdprijs

Onder alle stemmers wordt een ballonvaart voor 2 personen verloot. De gelukkige winnaar van die prijs maakt RTV Drenthe tijdens de start van de Drentse 1000 op kerstavond bekend.

Bezoek de Drentse 1000 winterfair

Van 27 tot en met 30 december zet RTV Drenthe haar deuren wagenwijd open voor de Drentse 1000 winterfair! Bezoek dagelijks geheel gratis de sfeervolle markt die bol staat van gezelligheid met lokaal gemaakte producten, lekker eten en drinken en natuurlijk goede muziek!


Loop langs sfeervol versierde kraampjes en ontdek handgemaakte geschenken, lokale lekkernijen en mooie kunstwerken. Elke dag zijn er liveoptredens bij te wonen en kun je genieten van goede muziek onder het genot van een hapje en drankje op het sfeervol ingerichte terras.

De Drentse 1000 van 2022

Wil je nog eens nagenieten van de Drentse 1000 van vorig jaar, klik dan hier voor alle hoogtepunten. Wil je liever de hele lijst nog eens nalezen, dan kan dat via deze pdf.

Nagenieten op Spotify

Kun je echt niet wachten tot kerst, geniet dan nu alvast van alle hits uit de Drentse 1000 van 2022 op Spotify. We hebben een speciale playlist voor je gemaakt waarin je de hele lijst nog eens kan luisteren. Voor je het weet is het dan alweer tijd voor de stemweek.