Motortoppers zijn er klaar voor

MOTORSPORT - Zo'n 1200 bezoekers hebben vrijdag op het TT-circuit in Assen de trainingen van de WK Superbikes bezocht. Dat is vergelijkbaar met het aantal bezoekers vorig jaar naar de training.
In de voorverkoop zijn er voor de wedstrijddag, morgen, zo'n 10% meer kaarten verkocht dan vorig jaar. Dit hele weekend staat Assen in het teken van het WK Superbike. Om 12.00 uur zondagmiddag, klinkt het startschot voor de coureurs. Radio Drenthe Sport zal rechtstreeks verslag doen van de races.
Max Biaggi, Noriyuki Haga, Carlos Checa, Max Neukirchner, Régis Laconi en Arie Vos waren aan het woord bij de persconferentie die plaats vond in de Paddock Show midden op de Paddock van het TT circuit. De snelste man van het seizoen tot nu toe, de Australier Troy Bayliss, ontbrak nog. Tijdens een laatste traingssessie in zijn woonplaats Monaco ging hij onderuit met onduidelijke rugklachten tot gevolg. De verwachting is dat hij op tijd voor de trainingen van vandaag, vrijdag, zal arriveren. Op de vraag wat Max Biaggi van het TT Circuit Assen vindt, reageerde hij met; "Assen is a challenging track, it is still one off the best tracks of the World!".

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.