FC Emmen begint vierde periode goed

VOETBAL - FC Emmen is de strijd om de vierde periodetitel goed begonnen.
Op Sportpark Schoonenberg in Velsen won de formatie van trainer Paul Krabbe met 0-2, door doelpunten van Robbie Haemhouts en aanvoerder Roy Stroeve. Op een nat en vooral zwaar veld kwam Emmen na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong.
Een fraaie aanval, opgezet door Guus de Vries, Roy Stroeve en Kiran Bechan werd afgerond door uitblinker Robbie Haemhouts. In de 61e minuut zorgde Roy Stroever uit een penalty voor de 0-2. Telstar, de ploeg die heel knap de derde periodetitel wist te winnen, kon eigenlijk geen moment echt een vuist maken. "Daarom verdient mijn ploeg een groot compliment. We hebben in de organisatie goed gespeeld en bovendien was er veel meer rust in het spel op cruciale momenten. Maar ook al zijn we de periode goed begonnen, één zwaluw maakt nog geen zomer", aldus FC Emmen trainer Paul Krabbe (foto).
FC Emmen speelt op zondag 11 januari 2009 een oefenduel tegen WKE. De wedstrijd wordt op het sportpark Grote Geert gespeeld en begint om half drie.